Integritetspolicy

Senast uppdaterad: 10 juni 2023

På DigitalStart värdesätter vi din integritet och är engagerade i att skydda den. Denna Integritetspolicy förklarar vilken typ av information vi samlar in från våra användare, hur vi använder den, och vilka åtgärder vi tar för att skydda din information.

Information som vi samlar in

Vi kan samla in och lagra följande typer av information när du använder DigitalStart:

  • Personlig information: Om du väljer att tillhandahålla det, kan vi samla in information såsom ditt namn, e-postadress, telefonnummer och annan kontaktinformation.
  • Användardata: Vi kan samla in information om ditt besök på vår webbplats, inklusive vilka sidor du tittar på, länkar du klickar på, och andra åtgärder som tas i samband med DigitalStart.

Användning av information

Vi använder den information vi samlar in för att:

  • Förbättra vår webbplats och ge en bättre användarupplevelse.
  • Svara på dina förfrågningar och feedback.
  • Skicka meddelanden om uppdateringar eller ändringar på vår webbplats.

Skydd av din information

Vi tar säkerheten för din personliga information på allvar och använder lämpliga fysiska, tekniska och administrativa säkerhetsåtgärder för att skydda din information från obehörig åtkomst och användning.

Ändringar i denna Integritetspolicy

DigitalStart kan uppdatera denna Integritetspolicy från tid till annan. När vi gör ändringar kommer vi att uppdatera datumet för ”senast uppdaterad” högst upp på denna sida.

Kontakta oss

Om du har några frågor om denna Integritetspolicy, vänligen kontakta oss på 0771 – 44 22 22 eller maila på [email protected].